Totalcar Vakbarát Hírportál

Gumipor

Könnyed autós tartalmak a Totalcaron

Totalcar
2021.07.13. 16:42

új hír érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Alig mutatták be az új 2-es BMW-t, az interneten máris felbukkant egy suttyomban lőtt kémfotó egy M2-es feliratú első lökhárítóról. Hogy valóban az autóhoz tartozik-e, nem tudjuk, de mellette és ellene is szólnak érvek: a képek valószínűleg Kínából származnak, ahol dívik a BMW-k európai ember számára felkavaró átépítése, elképzelhető, hogy egy ilyen egyedi lökhárító szerepel a képeken. További furcsa egybeesés, hogy a vesék szilái az új M3/M4-hez hasonlóan vízszintesen húzódnak.

    Ugyanakkor a márka Domagoj Dukec vezette dizájn-részlege manapság egyre-másra mutatja be a rajongótábor számára nehezen emészthető formaterveket, ebbe a sorba tulajdonképpen illik a fotón szereplő forma. Egyetlen hiba, hogy az új 2-es lámpaívének alsó része egyáltalán nem illik a lökhárító szögleteibe, de ez nem jelent semmit.

  • Most mondanám, hogy aki felismeri az autót, kap egy hangszórót, de Szváziföldnek is több esélye lenne foci-Eb-t nyerni. Igen, az egy afrikai ország. Szóval egy 1995-ös Toyota Crown látható a képeken, alaposan átalakítva, de ami a legszörnyűbb, hogy az egész kaszni be van húzva bivalybőrrel. A beltérben pedig a bőrön kívül a szőrme dominál.

    A szörnyet egy orosz oligarcha megrendelésére készítették, aki állítólag az angol királynőnek szánta ajándékba. Hogy végül az uralkodó utasította vissza, vagy el sem jutott a felajánlásig, nem tudni, mindenesetre egyáltalán nem lenne meglepő, ha előbbi történt volna. Később viszont valaki százmillió forintnyi összeget csengetett ki érte.

    Forrás: English Russia

  • Eladásra kínált golden retriever kölyökkutyákra hivatkozva beszélt meg találkozót a hirdetővel egy férfi Kaliforniában. Amikor viszont az üzletre került volna a sor, pénztárca helyett fegyvert kapott elő. Kiparancsolta áldozatát a Chevy Avalanche-ból, és elhajtott, nem törődve azzal, hogy három kiskutya is vele van.

    A rendőrök üldözőbe vették a Chevrolet-t, elég hosszúra nyúlt a hajsza, amelynek végül az vetett véget, hogy az autótolvaj tetőre rakta a pickupot. A kutyusoknak az ijedségen kívül nem esett bajuk, az egyenruhások gyorsan megnyugtatták őket.

  • Az Alfa Romeo Bertone GT Junior sofőrje az ablakból lobogó olasz zászlóval driftelte körbe a körforgalmat. A poszt helymegjelölése szerint persze mindez a Marson történt.

    A bejegyzés megtekintése az Instagramon

    Drift&Sip (@leopolemore) által megosztott bejegyzés

  • Túlsúlyos román horrorkaraván okozott balesetet az M0-s autóúton. Az M5-ös felől az M1-es irányába haladva bal hátsó defektet kapott, így irányíthatatlanná vált a szerelvény. Átsodródva a besoroló sávba egy személyautónak ütközött, amely a szalagkorlátnak csapódott. A szerelvény pótkocsija felborult.

    Szerencsére a baleset során senki nem sérült meg, az viszont már ránézésre is gyanús volt a rendőröknek, hogy túlsúlyos a szerelvény. A mérések is alátámasztották a vélekedést: 24 százalékkal húzott többet a megengedettnél. A 350 ezer forintos bírság mellé feljelentés is járt a mutatványért.

    Forrás: police.hu

  • Egy fekete és egy fehér W140-est hirdetnek az ebayen. Az előbbi egy '92-es 600 SEL 1499 mérfölddel az órájában, utóbbi pedig egy '94-es 400SE összesen 277 mérföldes futással. A különleges párosért 300 ezer dollárt, azaz csaknem 90 millió forintot kérnek. Az új S-osztály 33 990 000 forint.

    Forrás: Road & Track 

Rovatok