Totalcar Vakbarát Hírportál

Vigyázat, szókimondó gyűlöletlevelek!

2009. december 24., csütörtök 16:59

Nyílt titok, hogy a Totalcar évről évre rosszabb. A régi Totalcarban még volt anyag, és igen, a régi gyűlöletlevelekben még volt tűz, de legfőképp gyűlölet. Nézegettük az idei termést, és többünknek volt olyan benyomása, hogy nincsenek igazán nagyágyúk, azért ha végigolvassuk a pályaműveket, találunk klasszikus, felindult gyöngyszemeket. Elvégre felindultság nélkül nem gyűlöletlevél a gyűlöletlevél.

2009 első gyűlöletlevele már január 5-én megérkezett, és mi másra panaszkodna az olvasó, mint hogy szarok a gyűlöletlevelek. De természetesen köszönjük, hogy mi vagyunk az egyik legszinvonalasabb autós izé.

Dátum:  Mon, 05 Jan 2009 15:16:34 +0100

Címzett: Winkler Róbert

Kedves Winkler

Nagyon kossz, hogy csináltatok ilyen gyuloletlevél osszealitast. Soknak van valos mondanivaloja, de a legtobbet olyan barom állatok irták, akik nem tudják , hogy milyen tapasztalat kell ilyen cikkek irásához. Sokan az ujabb kollégáitokat pocskondiázzák, akik szerintuk szart se értenek az autokhoz, de ha ez igy volna, akkor azok a cikkek itt nem jelenhetnének meg. Azok, akik olyanokat irnak, hogy ezt ide ezt meg oda dugjátok fel, meg K***a anyád... azok olyanok mint akik ulnek a tv elott, nezik a bajnokok ligáját, és olyanokat kiabálnak, hogy hé hát ki ez, ezt még én is berugtam volna, fuj biro, megbundázták. Azok annyit értenek az autokhoz, mint orgonista a lopatkoláshoz. Szerintem a TC az egyik legszinvonalasabb magyar autos izé, csak igy tovább, ilyen seggfejek mindig lesznek.

Tisztelettel Egy Olvaso

Januárban megvolt az első magyar szmogriadó. Természetesen rosszul definiáltan, idióta elméletekkel alátámasztva. Ennek kapcsán írtam egy eszmefuttatást arról, hogyan tisztítják a levegőt az autók, pedig akkor még nem is volt saját V8-as légtisztítóm. Kedves István, talán kicsit késve, de karácsony lévén mindenképpen aktuálisan fogadja bocsánatkérésemet, amiért ilyen hülyeséget betettünk.

Tárgy: szallopor

Dátum: Fri, 16 Jan 2009 09:51:08 +0100

Feladó: Lukee

Címzett: Winkler Róbert

Tisztelt Winkler Róbert!

Eddig azt hittem,h ép ésszel gondolkodik, de mostmár látom, hogy épphogy gondolkodik.

Elég vicces írás, biztos valakinek bejön. Nézzük az adatokat: vasárnap és hétfőn tiltás volt a megfelelú rendszámú gépkocsikkal való közlekedés és csodák csodájára csökkent a szálló por mennyisége. Tehát, hogy nagy hülyeség lenne a rendelet, az már itt bukik. A másik, hogy a porszívós képzelgés eleve bukik, mert nemcsak szűr az az autó, de a kipufogójából kipufog, a féket használja, gumik kopnak. Szóval az írás egy nagy szar! Valójában az olvasók megtévesztése. Minimum bocsánatkéréssel tartoznának, hogy ilyen hülyeséget betettek...

További szép napot!

Lukee

Minden közlekedő tudja, hogy a közutak igazi közellensége a Fehér Furgon. Nem hülyeség: az Erste Motoros Akadémián is pontosan így tanítják. Papp Tibi higgadtan elemezte a mozgó veszélyforrások mélylélektanát, de tibikenek@anyad.fasz nevű olvasónk berágott a bőrszín szerinti megkülönböztetésre. Még egyszer: vigyázat! 2009 első igazán szókimondó gyűlöletlevele következik.

Tárgy: feherfurgon

Dátum: Wed, 28 Jan 2009 21:01:01 +0100

Feladó: tibikenek@anyad.fasz

Címzett: Papp Tibor

Te nyomorult, még azt sem tudod, hogy azért fehér, hogy minél hűvösebb legyen benne nyáron? Nem rohad bele az áru, nem kell azt a nagy bódét klimatizálni, ami energia= pénz.

Folytál volna le apád lábán!

Sok a fehér furgon. A fehér furgonok pilótáival tengelyt akasztani majdnem olyan rizikós, mint megírni, hogy az F Astra egy valódi fostalicska. nem@adom.meg nevű olvasónk már nem vette félvállról a levélírást, volt kurvaanya, fasz, beleverés, minden, ami kell, nem beszélve a bónusz információról. A levél elolvasása óta Papp Tibi sokkal jobban érti a fehér furgonosok lelkét.

Tárgy: feherfurgon

Dátum: Wed, 28 Jan 2009 21:37:23 +0100

Feladó: nem@adom.meg

Címzett: Papp Tibor

Tibike, verd anyádba faszod!

Te honnan a kurva anyádból pakolnál ki 200 kiló árut, ha nem a lehető legközelebbi ponttól a bolt előtt? Ne állj a szaros személy autóddal a bolt elé, mert ugye leszakad a lábad, ha 3 percet sétálsz, és akkor kitudok szabályosan pakolni. A másik, te pesten egy áruval megrakott kisfurgont hol mernél otthagyni, ahol nem látsz rá? Basszájba anyád, feltörik, ha leveszem a szemem a kocsiról! Na ezért állok oda ahova. Tudnék reagálni a többire is de az én seggem kellően kinyaltad az utolsó bekezdéssel. Remélem jól esett! Köcsög!

Februárban csend honolt - egyszer sem csilingelt a gyűlöletleveleket fogadó postaládánk. Márciusban viszont Gyulavitéz felrázta téli álmából az alkotóközösséget, és megírta, milyen érdekes analógiák lehetnek kurvák és rendőrök között.

Tárgy: kurvarendor

Dátum: Wed, 11 Mar 2009 15:44:37 +0100

Feladó: xy@xz.com

Címzett: Gyulavitéz

takarodjal el rendornek fotelhuszar!!!

remelem kurvak helyett egyszer rendorok fognak az ut szelen megbaszni..........

Márciusban elmotoroztam a lábatlani embermentes benzinkútig, hogy bemutassam az érdekes kezdeményezést. Olvasónk felindulását azóta sem értem. Egyrészt nem volt igaza, hiszen az Auchan kútjai nem teljesen embermentesek, de a csipás festetthajú idióta bevallom, jól esett. Ekkor már reménykedtünk, hogy lesz 2009-ben is gyűlöletlevél-válogatás.

Tárgy: autkut

Dátum: Tue, 24 Mar 2009 18:56:15 +0100

Feladó: hdhdh@hdshh.hu

Címzett: Winkler Róbert

ebben mi a nagy szám, te idétlen. az auchannál már vagy lassan 2éve vannak ilyen kutak.

csak ahelyett, hogy jópofáskodsz mindenhol, nyitva kellene tartani a csipás szemed te festetthajú idióta.

Gyulavitéz Ferrarit tesztelt, és nem adott pénzt a csövesnek. Szociálisan érzékeny olvasónkat ez felháborította. Talán megnyugodott volna, ha tudja, hogy teszteléskor magunk fizetjük a benzint. A nemességen és tartáson viszont Gyula komolyan elgondolkodott.

From: Zsolt

To: Gyulavitéz

Sent: Wednesday, April 15, 2009 7:24 PM

Subject: f430s

Ha már olyan szerencsések voltatok, hogy egy ilyen autóba ülhettetek lehetett volna bennetek annyi nemesség, tartás, hogy legalább 200Ft-ot odadobjatok a csövesnek. Nektek még 50-60 milliónyi érték sem elég ahhoz, hogy azonosuljatok a feelinggel. Nem hiszem, hogy problémát okozott volna nektek. Ti sem érdemeltétek meg a gépet. Ha ki kellett volna fizetni a benzint gondolom nem próbáltátok volna ki. Antiszociális kis hülyegyerekek.

A "Papp Tibor! Szerintem egy oltári barom vagy!" elég erős kezdés. Az ilyet szeretjük. Van gyűlöletlevél-író, aki lazán kezd, hogy le ne sérüljön, aztán amikor már bemelegedtek az izmok és ízületek, szépen beleerősít. sulyildi nem ilyen, ő rendesen bekezd! És a végére mintha meg is nyugodna, lesz szmájli, meg üdv - a gyűlöletlevél betöltötte feladatát, megnyugodott a mopedautós. De a "Papp Tibor! Szerintem egy oltári barom vagy!"- kezdést eltároltam, és adott esetben elsütöm.

Tárgy: minekmoped

Dátum: Wed, 22 Apr 2009 12:00:07 +0200

Feladó: Ildi

Címzett: Papp Tibor

Papp Tibor!

Szerintem egy oltári barom vagy!Ki akar mopedautóval csajozni?Hol közlekedsz városban 50-70-nel?Az 1-es villamos csúcssebessége 34 km/h.Megnézheted a vezetőfülkében.A dugókban meg gyalog is gyorsabban haladok mint a gépjárművel.Persze,szerinted üzemanyagzabáló terepjárók stb kellenek a városi közlekedésbe.Hol tartott fel téged mopedautó???Ne írjál már baromságokat.Ügyes vezető lehetsz ha még egy "tetű mopedautót" sem tudsz kikerülni.Van akinek tetszik és nem akar benzinfalóval közlekedni a városban.De ez neked nagyon fájhat.Az eszmefuttatásod szerint a bringásoknak is kellene rendszám,KRESZ vizsga de még a műszaki vizsga is dukálna jó pénzért.Kötelező biztosítás is kellene nekik.:-))Álljunk már meg egy szóra.A hülyeséget ne reklámozd ha lehet.Üdv

A május is harmatgyenge hónap volt. Egy ilyen nyúlfarknyi kis fossal hogy lehet már bekerülni a gyűlöletlevél-válogatásba?! Rohadjatok meg!!!

Tárgy: fabiaswift

Dátum: Sun, 24 May 2009 14:46:58 +0200

Feladó: Tomi

Címzett. Rácz Tamás

Ennyi baromságot írni!!!!!!!!!

"Az Gore-Tex és kamásli. Barom." Na ez is erős kezdés. Rögtönzött újságíró iskolánkban gyakran hívom fel a figyelmet a rövid mondatok fontosságára. A rövid mondatok adják a szöveg savát-borsát. Csínján kell velük bánni, mert a túl sok rövid mondat vége az lesz, amit Tisza Kata könyveitől kap az ember: olvashatatlan, modoros maszlag. Egy-egy rövid mondat viszont felülmúlhatatlanul súlyozhatja a mondanivalót. hulye@z-any.ad olvasónk nagymestere a mondathossz megfelelő kiválasztásának, azt el kell ismerni.

Feladó: hulye@z-any.ad

Dátum: 2009. június 3. 21:45

Tárgy: levegomcs

Címzett: Papp Tibor

" Mivel én gyermekkoromban négy évszakon át bringával jártam a messze lévő iskolába --

Egyáltalán, mi a fene az a Goratex és a kamásni? Tessék elhinni, csak a hülye ül fagyban biciklire, meg akinek muszáj."

Az Gore-Tex és kamásli. Barom. Nem érzem magam hülyének amiért télen is szeretek bringázni. Szeretek a havon/jégen csúszkálni a bicajjal, szeretem ha a mozgás felmelegít a jó minőségű ruha alatt és meg tudok küzdeni nehéz helyzetekkel. Bár ezt nyilván hiába magyarázom olyannak akit kiskorában trauma ért mert egy szál trikóban és vizes szandálban kényszerítették kerékpározni télen.

Június. Ugye, ez már súlyos: fél évet kellett várni az első testesebb gyűlöletlevélre! De az aztán igyekezett behozni a többiek lemaradását. A gyűlölet oka Tóth Zoli cikke volt, amiben elsőként hívta fel a figyelmet az autókereskedők nehéz helyzetére, és hogy előfordulhatnak olyan esetek, amikor valaki hiába fizeti ki az autóját az utolsó fillérig, a díler benyeli a lét és csődbe megy, akkor pedig se autó, se pénz, mert a károsultat a felszámoláskor a bankok mögé sorolják. És most kapaszkodjanak, jó kis levél következik!

Tárgy: opelhorvath

Dátum: Mon, 15 Jun 2009 12:50:58 +0200

Feladó: gagyi@gagyi.hu

Címzett: Tóth Zoltán

hogy te milyen egy buzi kis szarrágó, szartúró tetű vagy...

Addig addig ástál amíg csak találtál egy történetet.

Hát tudlak sajnálni hogy neked erről szól az újságírás...

Takarodj a totalcar-tól.

Ki sem nyitom többé a cikkeidet, undorító ember vagy tudd meg, nem elősször adom fel a cikkeidet az első oldalnál már, remélem ezt is nézik a statisztikában, hogy kinek nem kattintanak a második olalára.

Ha nem érzed a különbséget egy minőségi cikk és egy rosszindulatú hangulatkeltés közt akkor tényleg nem ez az ideális szakma neked. Elvégre a színvak nem megy pilótának, a szakácsok általában éreznek ízeket. Vakok nem festenek. Persze van kivétel. De a te kivételed, a surmó alattomos hozzáállásod nekünk nem jó.

Tényleg keress valami irodai munkát, egy aktakukac, valami hivatali baszogató embernek jó lennél vagy a fene tudja, abban nagyobb örömödet is lelnéd.

Minden cikked rosszindulatú és közhelyes.

undorító

Csak remélem hogy az olvasottsági mutatók is ezt mutatják!

Ha nem akkor meg megérdemlik szerencsétlen választani nem tudó emberek.

Azt is elmondom neked hogy részben miattad vettem le a kedcvenceim közül a totalcart. És még hányan tehették...?

És nem vagyok autókereskedő, még csak hasonló se de amit művelsz az borzalom... Kellemes karácsonyt! (mehet a gyűlöletlevelekbe) Menj a blikk-hez vagy valami szar bulvárlapba...

Vannak szórakoztatóan választékos gyűlöletlevelek- ez speciel elég unalmas. Az olvasónak ráadásul igaza sincs. De most komolyan: végiggondolta ez a drága ember, kivel kezd okoskodóversenybe?! A Superb Combi bemutatójára nem kisebb személyiséget delegáltunk, mit hírszerkesztőnket, Andróczi Balázst, aki - köznapi fogalmaink szerint - mindent tud, amit az autókról lehet. Amit meg esetleg nem tudna, annak utána néz. Melyik autó melyik platformra épül? Haha! Előbb kezdenék cápaidomítással kísérletezni, mint hogy ilyesmin vitatkozzak Balázzsal. Ráadásul az egész szánalmas levélben csak egyetlen szál szánalmas firkászozás jutott. Hát igen, a régi olvasók jobb gyűlöletleveleket írtak.

Tárgy: Superb Combi bemutat

Dátum: Tue, 20 Oct 2009 08:41:42 +0200

Feladó: Csaba

Kedves Andróczi Balázs!

Érdeklődéssel olvastam a Skoda Superb Combiról írott gondolatait, aminek -őszintén el kell ismernem- volt néhány egészen értékelhető része is. No nem sok, de igazságtalan dolog lenne, ha elvitatnám öntől azt a néhányat, ami éppen nem tárgyi tévedésen, vagy a szerintem az ön ízlését minősítő, rosszindulatú megjegyzésen alapul.

Nos, tudnia kell, hogy ez a Superb nem a hosszított Passat padlólemezen van, hanem majd az új Passat lesz a rövidített Superb platformon, ami lényegtelennek tűnhet önnek, mint szakembernek, de ha a kronológiai sorrendet, mint a történelem "mértékegységét" vesszük alapul, akkor mégsem elhanyagolható szempont. Ha gondolja, vitatkozhatunk rajta, hogy 2008 volt hamarabb, vagy 2009, de szerintem értelmetlen lenne... Lépjünk túl rajta elegánsan, jó? Hülyeséget írt, a totalcaron ez "belefér".

Nem tudom, hogy az ön füle mennyire hitelesített audiológiai mérőműszer, ám jómagam, 27 aktív autózás, és közel 1 millió, személyautóval levezetett km. után, azt kell mondjam, hogy az 1,4-es turbó motor nagyon csendes. Még 160, 180 km/h-nál is. Önmagához és a konkurensekhez mérten is. Kiemelném, hogy remek a hallásom, amit a közelmúltban elvégzett komplex szűrővizsgálat eredményével is alá tudok támasztani.

Kedves cikkíró! nem tudom, hogy honnan veszi a bátorságot arra, hogy mások ízlését - akár csak indirekt módon is- pocskondiázza, ám azt tudnia kell, hogy amit cikke bevezetőjében a formáról írt, az nem tényszerű megállapítás, hanem olyan magánvélemény tényként való közlése, amihez magának -újságíróként- nincs joga. Ha úgy érzi, hogy van, akkor elég komolyan félreérti a szabad vélemény nyilvánítást. Amennyiben mégis önnek lenne igaza, akkor gondolom nyugodtan leírhatom én is, hogy ön egy segg, aki biztosan borzasztóan örülne, ha egyszer választhatna, majd pedig használhatna egy olyan aránytalan, formailag elcseszett autót, mint az új Skoda Superb Limuzin.

Persze, ilyet én nem mondok önre, pedig egyszerű véleményemként megtehetném, hiszen csak önnek mondanám, így virtuálisan négyszemközt. Azt viszont tudnia kell, kedves Andróczi Balázs, hogy amikor valaki kifizet egy ilyen autóért 6-8 millió Forintot, majd egy önhöz hasonló firkász tollából azt olvassa, hogy nincs ízlése, akkor bizony ökölbe szorul a keze...

Tudja, kedves Andróczi Balázs? Egyszer majd gyűjtsön össze ennyi pénzt egy autóra, én szorítok önnek!

Csaba

Bende Tibor ügyvezető ügyvezetői precizitással dokumentálta, mennyire hülye volt, amikor dzsentroid hevületében minimális kezdőrészlettel vett hitelre használt Forestert. Meg Camryt. Meg házat. Erre jön az olvasó, bekezd egy no comment-tel, aminek valószínűleg nincs tisztában a jelentésével, hiszen vagy no comment, vagy hülyelúzerezünk, a kettő együtt nem megy.

Tárgy: bukjonvelem

Dátum: Wed, 08 Jul 2009 09:26:27 +0200

Feladó: Reverend

Címzett: Bende Tibor

no comment, hülye lúzer vagy, a kemény hogy a végén még tanácsokat osztogatsz

És novemberig kellett várnunk az első ultrára.

Dátum: Tue, 03 Nov 2009 15:58:37 +0100

Címzett:        Vályi István

Johny the mocsok

/A rohadt kurva anyátokat aki a Magyarország matricán

viccelődik! Rühes disznó farkát szopja vörösre a girhes zsidó

anyátok!/

Hát igen, gyenge egy eresztés. De ha nem tetszik, írjanak jobbakat. És áldott, kegyes karácsonyt mindenkinek!

Gyűlöletkommentjeinket ebben a posztban olvashatják.

Rovatok