Totalcar Vakbarát Hírportál

Jó ebédhez szól a kotla!

A nap tákolása: purhab küszöbvariácókkal és egy csipetnyi Remus

2023.05.24. 12:15

Szerda van, süt a nap, esténként viharok, beütött a nyár, virágoznak a küszöbök, hazánkban reneszánszukat élik a Mekkmesterek. Ez egyfelől vicces, mert jókat nevetünk a háztáji kreálmányokon, másfelől szomorú, hogy 2023-ban itt tartunk. Na jó, a BKV busz Remusra stoppolt kipufogója mégis inkább vicces, és egy talán kicsit menő is. 

Tehát, fogadjátok szeretettel a napi szettet Feritől, Tomitól, Danitól, Petitől, Antitól és Tibitől. Ha te is láttál hasonlót, dobd át a  takolas@mail.totalcar.hu -ra, és írd meg a sztoriját is. Ha vicces, menő, siralmas, vagy egyéb okból érdekes használt autó hirdetést láttál a Hahun, azt is küldd el!

Szia Marci,
Talán a sors iróniája, hogy magam is ebben a szektorban dolgozom. Az tény hogy sok gondolatot ébresztett a fejemben. A kép 2023.05 ben készült, ez talán még szomorúbbá teszi. Ja és egy istenverte Skoda favorit I.
Üdv.: Péter

Tamás már nem volt ilyen bőbeszédű, de a Sárváron lőtt képek így is sokat elárulnak a helyzet komolyságáról és a Volvo - küszöb relációkról. 

A színt majdnem sikerült eltalálni!

Dani egyértelműen az Y generáció szülötte, hiszen Red Bull-t iszik a chilis babra, majd nem fél kibontakozni sem, amikor a helyzet úgy kívánja:

Sziasztok,
Ezt én követtem el az út szélén, egy árok fölött. Szerszámosláda épp nálam volt, az árokban pedig ezt találtam :) Később kicseréltem egy csilisbabos konzervre. (Amíg rá nem ért a szerelőm, persze.)
Honda Civic 1.5B @1999
Üdvözlettel: Dániel

Anti hat éve őrizgette a Népszínház utcában lőtt képeket, a Remus Ikarusról:

Sziasztok!
Lehet ezek a képek nem merítik ki a tákolás fogalmát, azonban jó példa a buszok javítását végző urak humorérzékére. Még 2017-ben fotóztam a Népszínház utcában álló 99-es vonalon közlekedő buszon. Hiába, a régi vasaknak is elkél egy kis tuning, hogy bírják a mai tempót.
Üdvözlettel: Antal

Feri is bejelentkezett egy győri fotóval, lassan az egész országot lefedjük:

Sziasztok!
Ezt a gyöngyszemet szinte pontosan 5 évvel ezelőtt láttam egy győri parkolóban. További szíves felhasználásra küldöm. :)
Üdv: Tibor

Feri már nem volt ennyire szószátyár, cserébe ő dokumentálta legjobban az önmetsző csavarokkal koszorúzott jótékony lemezt a Clio küszöbén. 

Tárgy: lakatolás level 10

Ha te is láttál hasonlót, dobd át a   takolas@mail.totalcar.hu  -ra, és írd meg a sztoriját is. Ha vicces, menő, siralmas, vagy egyéb okból érdekes hirdetést láttál a Hahun, azt is küldd el!



Rovatok