Totalcar Vakbarát Hírportál

Újságíró Mandalóri kerestetik - gyere, és dolgozz nálunk!

2023. május 10., szerda 14:29

Hahó! Újságíró vagy? A vezetés is a véredben van? Utóbbi nem számít, de előbbi már sokkal inkább. Most olyan szerzőt keresünk, aki egy szál vörös tintába merített nívópálcával is kiáll megvédeni a meghurcolt kisembert, aki nem szeppen meg attól, ha bele kell állni egy nagyvállalatba, hatóságba vagy szervbe, ha annak nincs igaza. Olyan szerzőt, aki elhiszi, hogy jól megírt igazságokkal lehet és érdemes is alakítani a környező világunkon, ezért szeret és akar újságot írni.

De mégis kivel osztoznánk szívesen a szerkesztőségi tropicarium levegőjén?

Olyasvalakivel, aki nem egyszerű munkaként tekint a munkájára, hanem akinek minden kötelező feladat szórakozás is egyben, nem fárad el, és nem áll le soha. Legyen lelkes, legyen lojális, akarja csinálni mindig, minden körülmények között. Legyen gyakran elérhető, legyen akcióra kész és konstruktív. Legyen vidám (Marvin kizárva), legyen felelősségteljes, szeressen új és izgalmas dolgokat kipróbálni, megismerni, de legfőképp megosztani másokkal. Ismerje a No Asshole Rule-t, ne legyen alkesz, narkós, de túlzottan normális se.

Mission:

Ami nem árt:

De azt mondtátok, hogy az autós újságíró nem is az élet császára!

Hazudtunk! Valójában az, csak nem akartunk plusz egy emberrel osztozkodni a tesztautókon, a magaséleten, vagy a Moët-be mártott kaviáros aranyszirmokon. Persze vannak nehezebb percek is, amikor zavaróan villog szemedbe a kókuszpálmák között cikázó napsütés, vagy újra tankolni kell a Ferkóba egy kietlen, fehér homokos tengerparton, miközben a sós tengeri szellő csikizi a tested. De kibírható, ezt megígérjük.

Én újságíró vagyok, de a közélet nem az én pályám! Jelentkezhetek?

Tegyünk egy próbát. Linkeld a legmenőbb, már megjelent munkáidat, vagy írj egyet most és küldd el nekünk. A témát te választod, rád bízzuk, csak legyen jó!

Mit kell tennem?

Ha a fentiek alapján magadra ismertél, és szeretnél naponta elégni, majd újjászületni az autóipar elektroszmogos oltárán, ez a következő lépés:

Töltsd ki a jelentkezést, és ne feledd linkelni azokat a korábbi munkáidat, amelyekre büszke vagy. Ha nincs ilyened, de szeretnél, nem gond, csak írj egyet és küldd el azt. Mi pedig megígérjük, hogy mindet elolvassuk, és előbb, vagy utóbb mindenkinek válaszolunk.

JELENTKEZEM

Rovatok