Totalcar Vakbarát Hírportál

Útban volt, kiborította a birtokkapun a hívatlan Corsát a dühös farmer

2021.06.08. 15:32
0 hozzászólás

Olyan parádés felvétel készült egy észak-angliai farmon, ha tehetnénk, odatennénk minden értelmező szótárba az önbíráskodás kifejezés mellé. Egy dühös farmer, egy targonca, egy rossz helyre parkolt Vauxhall Corsa és utóbbi gazdájának indulatokkal teli, néhol ijesztő drámája egy percben:

A felvétel szombaton készült az észak-angliai Durham megye egy farmján. Az angol oldalakon végigrohant történet előzménye, hogy a dührohamját a Corsán kiélő gazda farmja egy népszerű kirándulóhelyhez közel található. A környéken emiatt állandó probléma, hogy az idelátogatók össze-vissza hagyják az autóikat, a farmernél pedig a kapuját elálló Corsánál volt elég ebből. 

A videón félmeztelenül látható, szintén nem higgadt szereplő az autó tulajdonosa. Még tőle is jöhet egy jó videó az esetről, ugyanis jobb híján a rugdosódás mellett telefonnal filmezte, ahogy kidobják az autóját a birtokról. Az egyik ellentámadási próbálkozásnál még az emelővilla is elsodorta, és várhatóan ebből a mozzanatból lesz még baja a farmernek, ahogyan azért is felelnie kell majd, hogy nem csak a kapun tette ki, de egészen a közútig lökte ki az autót. 



Rovatok